Rabu, 15 Jun 2011

Lagu Harijadi Kat Website UiTm Penang(kena HACKED!!!)

Saya terkejut tengok website UiTm penang tetiba je ada lagu selamat harijadi.  Website ni dah kena hacked rupenyerr...ni dia screen shot untuk website tu...


saya tengok dapat info kat FB yang semua laman web kerajaan ditutup untuk mengelakkan kena hack.  Jadi untuk mengesahkan info tu, saya try la bukak site gov.  Ni la hasilnya...


Yang ni pulak website http://ezi2care.jkm.gov.my/(jabatan kebajikan masyarakat)...pun kena hacked...

Laman web tersebut di hacked oleh Dragon Force sebagai tanda objection atas tindakan gov menyekat akses ke laman web file sharing.  Kalau ada sesaper yang jenguk wall FB PM, http://www.facebook.com/najibrazak, hmm...macam-macam yang diorang komen pasal ni...huh...mata ke atas tangan ke dada...


p.s-klik sini kalau nak tau senarai laman web yang kena banned.  Hari ni check website UiTM Penang dah ok dah, jabatan kebajikan masyarakat je masih kena hacked.

Tiada ulasan:

Catat Komen

komen la sikit...